Welkom bij Laméco

Wij maken je online succesvol. We zorgen voor een optimaal online rendement. Laméco gelooft in meten en niet in intuïtie. Hiervoor hebben we de beste designers, developers en online marketeers in eigen huis. Alles onder één dak.

 

 

Bekijk ons werk Scan aanvragen

MAN kiest voor Laméco

"In samenwerking met Lameco hebben we onze doelstelling kunnen omzetten in een online strategie en zijn we uiteindelijk tot dit mooie resultaat gekomen."

Bekijk deze case

Best Golf kiest voor Laméco

"De beleving die men heeft op de mooie golfbaan van Best Golf laten aansluiten op de online beleving dat was de opdracht voor Laméco. Met de nieuwe website is er een nieuwe online strategie neergezet zodat onze gasten meer interactie krijgen met Best Golf". 

Bekijk deze case
 

Over ons

Laméco is sinds 2004 actief op het gebied van internet en inmiddels gegroeid tot een van de toonaangevende spelers in de branche. De laatste jaren zijn we sterk gegroeid en wonnen we in 2011, 2012 en 2013 een FD Gazelle Award. Op dit moment werken we met 15 vaste medewerkers en houden we nog steeds een gezonde en autonome groei ambitie.

De core business van Laméco is organisaties online succesvol te maken en te houden. Hiervoor hebben wij in de loop van de afgelopen jaren een uitgebreid en divers portfolio opgebouwd.

 

 • Daan

  Daan

 • Vacature

  Vacatures

Steijgerweg


Onze expertises

 • Strategie

  What's next? Wij helpen je om het beste uit je organisatie te halen met internet. Online geeft kansen, op korte en lange termijn. Voor veel organisaties is het tijd voor "do" om "die" te voorkomen.

 • Webdesign

  Niet gewoon een mooie website. Je website is het belangrijkste onderdeel van je online marketing. Dan zorg je voor een subliem webdesign en gebruiksvriendelijke user-interface. Gemaakt door specialisten.

 • Webdevelopment

  Een slimme website afgestemd op de bezoeker. Een CMS wat eenvoudig in beheer is. We ontwikkelen onafhankelijk van een platform. We kijken welke techniek het beste aansluit bij de doelen en eigenschappen van de website.

 • Mobile devices

  Je doelgroep gebruikt een mobiel apparaat om te surfen? Wij helpen je om controle te krijgen op een snel veranderende wereld. Zo maken we websites die zich aanpassen aan de locatie van de bezoeker of de grootte van het scherm.

 • Online marketing

  We zorgen dat je klanten krijgt via internet. Dat bezoekers juist jou vinden via zoekmachines. We meten alles om ervoor te zorgen dat je continu groeit in je online aanwezigheid. We zien online marketing als topsport. Je telt alleen mee als je echt alles goed doet.

 • Optimaal rendement

  Door onze geavanceerde software analyseren we niet alleen de leads via de website, we meten ook kwaliteit van de leads. Dit zorgt ervoor dat we een continu verbeterproces hebben voor de optimale online gebruikservaring.


Wat gebeurt er op ons blog?


Een project in gedachten?

Neem vandaag nog contact met ons op.
We praten graag over jouw project en hoe wij je het beste kunnen helpen.

Contact Prijsopgave